De lekkerste chips van Nederland!

De chips begint als een aardappel die op een duurzame wijze wordt geteeld op de beste aardappelgrond van Nederland. Wanneer de aardappelen het juiste formaat bevatten worden deze gerooid. Dit vindt meestal plaats vanaf juli. Wanneer de aardappelen zijn gerooid worden ze naar de schuur getransporteerd. De aardappelen worden onder koele omstandigheden bewaard om de beste kwaliteit te blijven waarborgen. Deze koelinstallatie wordt grotendeels aangedreven door middel van zonnepanelen. 

Na selectie van de beste aardappelen begint de verwerking van aardappel naar chips. De aardappelen worden gewassen en worden in schijfjes gesneden. Doordat de schijfjes met de schil erom heen worden gebakken in natuurlijke zonnebloemolie, komt de heerlijke bourgondische smaak tot stand. 

Na het bakken en uitlekken worden vervolgens de benodigde natuurlijke kruiden toegevoegd. Doordat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten is de chips vrij van gluten, lactose, transvet en E-nummers. Op deze manier is de chips toegankelijk voor vrijwel iedereen en daarnaast wordt de smaak aan de chips gegeven die het verdient. Door de minimale toevoeging van zout proef je de krokante chips zoals je hem zou moeten proeven. Iedere chip smelt weg in je mond. 

Heb je nog vragen betreft het product of andere mededelingen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij vinden het altijd leuk om meningen, adviezen, etc. te ontvangen. Dus aarzel niet en doe ons zeker een berichtje!