Voor verschillende mooie en ook grote bedrijven/organisaties hebben wij bestellingen mogen leveren. Hier halen wij zoveel voldoening uit dat we deze ervaringen ook graag met jullie willen delen. Natuurlijk willen wij nog vele bedrijven aan dit rijtje toevoegen. Dus aarzel niet wanneer je zelf interesse hebt om eens Snecco chips te gebruiken voor een leuk personeelsfeestje, voor in het theater of de bioscoop, voor als toevoeging in de samenstelling van kerst- of cadeaupakketten, voor in de plaatselijke supermarkt, noem het maar op! Vul hiervoor het onderstaande formulier en dan nemen wij dezelfde dag nog contact met je op!

Voor Avans Hogeschool hebben wij een mooie bestelling van 10.000 stuks mogen leveren. Deze bestelling hebben wij met veel plezier geleverd en zo heeft bijna iedereen die tijdens de Corona periode op Avans aanwezig was, mogen genieten van de heerlijke Snecco Chips!

Voor Satelliet Meubelen hebben wij ook een mooie bestelling van 800 stuks mogen leveren voor de samenstelling van hun goodiebags. Altijd leuk om een aandeel te mogen hebben in zulke projecten. Dit geeft ons enorm veel motivatie en voldoening en wij hopen dat iedereen van Satelliet Meubelen heeft mogen genieten van de heerlijke Snecco Chips! 

Ook hebben wij All Energy Day mogen voorzien van Snecco Chips. Deze chips was bedoeld voor een open dag voor studenten. Wij vinden het heel leuk om te zien dat wij studenten van onze leeftijd blij kunnen maken met onze heerlijke Snecco Chips!

Tot slot hebben wij ook The Masked Singer mogen leveren. Ook weer een hele mooie bestelling om aan dit rijtje toe te voegen! Zij wilden de mensen achter de schermen voorzien van een heerlijke verantwoorde snack en dat is de reden dat zij uitkwamen bij Snecco!