Mijn naam is Nicky Vermeule, 22 jaar en ik kom uit een klein dorpje in Zeeland, genaamd Ovezande. Ik heb altijd al veel interesse gehad voor bedrijven en sinds de start van mijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management ook steeds meer voor ondernemen. Toen het idee van Snecco op mijn pad kwam wist ik het gelijk, dit moeten we doen! Naast de opleiding ORM heb ik de minor Branding gevolgd waardoor ik binnen Snecco goed ben ik het verzorgen van de marketing.

Mijn naam is Wendell Potters, 21 jaar oud en ik kom uit het dorpje Berkel-Enschot wat is gevestigd in Brabant. Binnen Snecco ben ik verantwoordelijk voor de sales. Hierbij ga ik dus langs bij theaters, bioscopen, enzovoort om samen met hun te kijken naar de verduurzaming van hun chipsassortiment. Door middel van deze gesprekken hopen wij onze missie “het verduurzamen van de verpakkingen binnen de voedingsindustrie” te realiseren. Zo willen wij bijdragen aan de wereld van morgen.

Mijn naam is Niels van Geystelen, 22 jaar oud en ik woon momenteel in een dorpje onder Goes, genaamd Driewegen. Van jongs af aan wist ik altijd een interesse te hebben voor cijfers. Ik vind het leuk om te weten hoe bedrijven financieel in elkaar steken.  Dat is dan ook de reden dat ik binnen Snecco verantwoordelijk ben voor de financiën. Hierbij houd ik mij bezig met alle cijfers waar Snecco mee te maken heeft of krijgt. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de optimalisatie van de website.