(H)eerlijke chips

De chips  begint als een verse duurzaam geteelde aardappel op het land. Na  minimaal gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen waar dat mogelijk was, worden de aardappelen vanaf juli gerooid.

De aardappelen komen binnen en worden vervolgens tot heerlijke, krokante chips verwerkt. Doordat de schil nog om de chips heen zit krijgt het zijn bourgondische heerlijke smaak. 

De chips is vrij van gluten, lactose en E-nummers. Zo wordt geprobeerd de chips voor iedereen toegankelijk te maken en daarnaast wordt de smaak aan de chips gegeven die zij verdiend. Door de minimale toevoeging van zout proef je de krokante chips zoals je hem zou moeten proeven. Iedere chip smelt weg in je mond. 

Het is niet mogelijk om alle aardappelen direct  tot chips te verwerken. Daarom wordt een groot deel van de aardappelen bewaar in koelcellen die worden aangedreven door middel van zonnepanelen. 

Heb je nog vragen betreft het product of andere mededelingen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij vinden het altijd leuk om meningen, adviezen, etc. te ontvangen. Dus aarzel niet en doe ons zeker een berichtje!

De (h)eerlijke variant Zeezout

Bakje Snecco

De (h)eerlijke variant Paprika

Snecco chips