De intens lekkere smaak van Snecco Chips

Zoals jullie misschien wel weten is naast de 100% recyclebare verpakking nog iets uniek aan het product: de smaak! In deze blog proberen wij jou uit te leggen hoe de smaak is opgebouwd, zodat je de volgende keer bij het nuttigen van een bakje Snecco Chips nog meer geniet van de heerlijke intense smaak.

Wat maakt de chips nou zo lekker dan? 
Wat de chips zo lekker maakt is dat er alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kruiden. Dit zorgt ervoor dat de heerlijke bourgondische smaak tot zijn recht komt. Dit proef je echt! Door de structuur van de chips te combineren met de natuurlijke kruiden krijg je die lekkere oprechte smaak. Maar hoe wordt deze smaak nou eigenlijk gevormd? 

Van Hollandse Bodem! 
Om te beginnen bij de wortels van de chips. Die bevinden zich op de gezonde akkerlanden in het Zuiden van Nederland. De aardappelen worden geteeld op een bodem met een goede structuur die voldoende voedingsstoffen bevat. Dit creëert de mogelijkheid om de aardappelen op een duurzame wijze te telen. Zo worden de aardappelen met minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen geproduceerd. En dan nog eens op de echte Hollandse Bodem!

En hoe kom je dan tot Bourgondische aardappel chips?
De aardappelen worden vervolgens geoogst en voor de chips worden alleen de beste aardappelen geselecteerd. Na selectie worden deze aardappelen grondig gewassen en dan kan de productie beginnen. De aardappelen worden tot chips gesneden met de schil eraan. Dit om de chips net wat knapperiger en krokanter te maken dan de traditionele chips. De bourgondische aardappelchips wordt vervolgens gebakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie.

Unieke chips!
Naast dat de zonnebloemolie 100% natuurlijk is, zijn er nog andere factoren die de chips uniek maken. Zo is de chips vrij van gluten, lactose en transvet, maar ook bevat de chips geen kleur-, geur-, en smaakstoffen. Zo hopen wij de chips voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.